Lampă de sterilizare cu UV 1x 55W cu montare pe stativ mobil cromat

Cod Produs:LBA-ER 55W-S

Lampă de sterilizare cu UV cu reflector LBA-ER 1 x 55W-S cu montare pe stativ mobil cromat

320 € + TVA

(1 612,66 RON + TVA)

Cantitate:
+- 

CumpărăEficienţa dezinfecţiei cu lumină ultravioletă UV-C, care atinge valori de până la 99,99% asupra mucegaiurilor, bacteriilor, virusurilor, protozoarelor, spori de bacterii şi mucegai şi a altor agenţi patogeni prezenţi în spaţiile de producţie industrial, cabinete umane şi veterinare, spaţii de catering, restaurante, abatoare, săli de consultaţie, triaj şi nu în ultimul rând office, este datorată principiului unic de acţiune, prin care ADN-ul microorganismelor este distrus definitiv (efectul "-cid") , fără a mai exista posibilitatea multiplicării acestora.

  • Produs cromat, telescopic (135-215 cm), cu 5 role, dintre care 2 cu frână şi sistem de descărcare a electricităţii statice la pământ. Stativul rezistă la o înclinare 5° cu o sarcină de max. 8kg.
  • Dotată cu un dispozitiv de orientare care asigură rotirea lămpii cu aprox. 300° în plan vertical şi 360° în plan orizontal, posibilitatea orientării fluxului luminii UV-C în direcţia dorită
  • Emite radiaţie UV-C cu lungimea de undă de 253,7nm.
  • Durata medie de viaţă a tuburilor până la reducerea luminii UV-C cu 15%: 9000 ore.
  • Lampa are inclus în preţ un singur tub de 55W, fără protecţie de Teflon
  • Tuburile de rezervă (care se achiziţionează separate) sunt dotate cu protecţie din Teflon, pentru a preveni împrăştierea cioburilor în caz de spargere accidentală a tubului.
  • Produsul este însoţit de Manual de utilizare în limba română, Certificat de garanţie, Declaraţie de conformitate, Certificat DEKRA Germania ISO 9001:2015
Netopia payments